Fotografie & Video

Mijlpalen in het leven

In het leven zijn er momenten die voor ons belangrijk zijn. Momenten die een mijlpaal vormen in ons leven. Als je 18 of 25 jaar word dan weet je welke weg je hebt afgelegd om die leeftijd te bereiken en dat je een nieuwe fase van je leven tegemoet gaat. Zo is het ook met mama/papa die 50 word of je dochter/zoon die de leeftijd van 10 of sweet 16 heeft bereikt. Als je na lang studeren eindelijk je diploma hebt gehaald of je hebt de keus gemaakt om je te laten dopen, dan wil je deze bijzondere momenten koesteren en niet zomaar voorbij laten gaan. Wat te denken van je vrijgezellenparty, je trouwerij, babyshower, gender reveal party enz enz. Allemaal momenten van liefde en geluk die je het liefst zo goed mogelijk zou willen vastleggen om ze te kunnen delen met vrienden en familie en later terug te kunnen kijken om zodoende al die bijzondere momenten weer te herbeleven.

 

Iedereen maakt foto’s

Laten we eerlijk zijn. We leven in een tijd waarin iedereen foto’s maakt. Bijna iedereen heeft 1 of meerdere smartphones met voor en achter een camera en nog wat attributen erbij zoals selfie sticks en mini standaards om de perfecte selfie te maken. Ook is het tegenwoordig niet meer alleen de professionele fotograaf die met een spiegelreflex rondloopt, want sinds de digitale spiegelreflexcamera op de markt werd geintroduceerd,  verschenen er steeds meer gebruiksvriendelijke en betaalbare modellen op de markt waardoor ook steeds meer consumenten er eentje aanschaffen bij mediamarkt, coolblue of een speciaalzaak.  ik herinner me dat ik een keer foto’s moest maken op een asian valentine dinner show en ik schrok me te pletter over het aantal mensen daar die een spiegelreflex camera bij zich hadden. Sommigen hadden zelfs grotere en duurdere lenzen dan dat ik had en als ik vroeg of ik een foto van hun mocht maken vroegen ze daarna of ze van mij eentje mochten maken. k was dus niet de enige met een spiegelreflex camera daar, maar het verschil zit hem in ‘t feit dat ik wel de enige was die niet kwam voor het feesten, dansen en eten en zich de hele avond focuste op het maken van foto’s als professional om daar m’n brood mee te verdienen.

 

Het grote dillema en de oplossing

Veel mensen kiezen toch ervoor om een oom, tante , vriend of vriendin te vragen met een camera en dat is hun goed recht. In deze tijd waarin je ieder dubbeltje moet omdraaien is het ook begrijpelijk dat mensen kosten proberen te besparen waar mogelijk. Ze hebben waarschijnlijk al hier en daar gekeken wat een professionele fotograaf kost en zijn zich rot geschrokken. En is het wel de moeite waard om iemand in te huren als je zelf of door iemand uit je netwerk foto’s kan laten maken? Ik erken dat een fotograaf inhuren soms vrij prijzig kan zijn en de vraag is of de foto’s die dan gemaakt worden wel veel beter zijn dan die van ome Kees en het geld waard zijn. De andere kant van het verhaal is dat je niet het risico wil lopen dat die bekende die je gevraagd hebt om foto’s te maken met tante Bep aan het praten is wanneer je de bruid kust op je bruiloft of nog een biertje aan het tappen is op het moment dat de taart word gesneden. Het ideale plaatje zou zijn dat je iemand kunt vragen die professionele foto’s maakt, gefocused is, de sfeer goed weet vast te leggen, bijzondere foto’s maakt waar je nog lang van zult genieten  en bovenal betaalbaar is. In dat geval bij je bij Underloc aan het juiste adres.

Capturing the moments that need to be shared is what we do!

 Fotografie mogelijkheden:

 • Studio photoshoot
 • Kinderfeestjes
 • Outdoor photoshoot
 • Festivals & concerts
 • Green screen photoshoot
 • Feesten & partijen
 • Weddings
 • Bachelorsparty’s
 • Babyshowers
 • Graduation
 • Doopdiensten

 

 

 

  

DJ-Fortress

 

Het Dilemma

Je kent het wel zeker. Je gaat trouwen of je wilt je verjaardag vieren. Zelf ben je een voorstander van goede muziek met strakke beats, maar dan wel met positive uplifting lyrics. Misschien komen er gasten op jouw feestje die het liefst muziek horen dat vandaag in is. Deze mensen zijn vaak niet al te kritisch over de inhoud van de teksten zolang het maar swingt en volgen gewoon de massa, maar jij bent dat wel. Ok natuurlijk als je trouwt draai je een paar love songs. En als je jarig bent een paar birthday songs en misschien nog wat songs die in ieder geval niet tegen je principes ingaan, maar het overgrote deel heb je toch het liefst music that glorifies God.

 

De oplossing

Als je een dj zoekt die ( voornamelijk) Gospel en muziek met een positive vibe draait dan ben je bij DJ-Fortress aan het juiste adres.  Terwijl de meeste dj’s ervoor kiezen om commerciële seculiere muziek te draaien, onderscheid DJ-Fortress zich door als een van de weinige dj’s in Nederland Gospel en muziek met een positieve vibe te draaien. Een uitkomst voor heel veel Christelijke jongeren en young adults die hun verjaardag willen vieren of in het bootje stappen en op de avond een getuige willen zijn voor hun God en daar ook de muziek op afstemmen. De collectie aan Gospel muziek die Dj-Fortress draait varieert van Black Gospel tot R&B, Latin, Afro house, Hiphop enz.

       

Singer/Songwriter

Ivan Kemp is een singer/songwriter gespecialiseerd in Gospel muziek.

Je kunt hem boeken voor Gospel events , trouwerijen, kerkdiensten, verjaardagen enz