IVAN KEMP  is een singer/songwriter, dj/producer, foto en videograaf.

Singer/ Songwriter

Voor wat betreft het muziekgedeelte richt hij zich voornamelijk op Gospel muziek. (lees: positieve muziek geinspireerd door de bijbel). Hij beperkt zich dus niet alleen tot het maken van een bepaalde muziekstijl die mensen associëren met Gospel muziek, maar hij maakt diverse muziekstijlen zoals R&B, Reggae en Jazz met dus een positieve boodschap.

Fotografie & video

Ivan Kemp is rond 2004 begonnen met het filmen en fotograferen op events. Al snel bleek zijn interesse voor fotografie en video op een breder vlak te liggen. Hij begon zich meer te verdiepen in portretfotografie en in zijn studioruimte kon hij vervolgens portretfoto’s, baby foto’s en gezinsfoto’s maken. Ook voor bruiloften en verjaardagen kwamen er steeds meer aanvragen binnen en zo heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdige fotograaf met als specialiteit green screen fotografie. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

                   

DJ \ Producer

Ivan Kemp is als dj beter bekend als DJ Fortress. Sinds 1998 is hij al actief op dat gebied.

Naast feesten als Christco,Urban Revolution, Liberty, Gospel Sundays, Dance Like David heeft hij ook in het concerten gedraaid van een aantal bekende artiesten zoals Canton Jones, Christafi, Kingsley & Phila enz. Daarnaast is hij veel gevraagd op bruiloften en verjaardagen en dan met name bij mensen die gelovig zijn omdat hij gespecialiseerd is in allerlei soorten Gospel muziek. Sinds 2016 geeft hij wekelijks ook DJ les aan wie wil leren draaien. Als producer heeft hij de afgelopen jaren aardig wat nummers geschreven en geproduceerd.