Kook & proefstudio ” Coocking kids ” :

Een keer in de week leert een groep kinderen een gerecht, snack en/of toetje maken.

Hier word een kookvideo van gemaakt die de kinderen dan met hun vrienden en familie kunnen delen.Je kunt de Coocking kids sponsoren door een van de gerechten of snacks te kopen tegen een kleine vergoeding.

De opbrengst hiervan word deels weer besteed om inkopen te doen voor coocking kids & het andere deel word geinvesteerd in ons andere project ” Christian Talent Academy ” &  Nelson Mandela talent academy in Ghana die beiden als doel hebben om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen en deze op een positieve manier te gebruiken.

 

    

Fun4Kidz

Is een project waarbij we met een groep kinderen de leukste plekken voor kinderen bezoeken in Den Haag en omgeving en soms daarbuiten.

We bezoeken zoveel mogelijk speeltuinen, Speelparadijsen, kinderboerderijen, wijkfeesten, festivals en andere activiteiten die geschikt zijn voor kinderen. De kinderen maken daar dan zelf een foto en videoreportage van, schrijven een korte review en geven wat praktische info over de plek zoals bv adres, openingstijden enz. Dit word gedeeld op de facebookpagina van fun4Kidz en het youtubekanaal.

         

LoveMyRoots:

Is een project dat ontstaan is vanuit het grootste Caribische festival ter wereld

” Carifesta “.In 2013 werd het georganiseerd in Suriname en vanuit Nederland hebben we in aanloop naar het evenement het gepromoot via facebook en de website en op het festival zelf ook foto’s en video’s gemaakt van het festival in de verschillende steden. Nu Carifesta verder gaat met de organisatie in andere landen gaan wij door met het promoten en fotograferen op verschillende culturele festivals. We gaan op zoek naar de roots van mensen ( vandaar de naam ” LoveMyRoots” ) en proberen te goede dingen van de verschillende culturen en hun oorsprong uit te lichten. De foto’s & video’s worden via ons  facebook & youtubekanaal gedeeld  ( Love-My-roots / Carifesta Holland )

 

       

Levi Kids:

Met de Levi kids schrijven en produceren we onze eigen liedjes. Een beetje vergelijkbaar met Kinderen voor Kinderen maar dan met een geheel eigen karakter kwa onderwerpen en muziekstijlen.

Als alle muziek gemaakt is en alle teksten zijn ingezongen door de kinderen gaan we aan de slag met het verzinnen van danspasjes o.l.v. een  dans choreograaf en maken we er een videoclip bij.

De doelen van de Levi kids iszijn samen te vatten in 3 categories :

  • Kinderen ( en uiteraard ook volwassenen ) stimuleren tot een gezonde levensstijl in de breedste zin van het woord.
  • Mensen ervan bewust maken dat we liefde moeten hebben voor elkaar en alles wat God gemaakt heeft en dat we samen de verantwoordelijk moeten nemen om dingen die slecht zijn voor ons en de aarde waarop we leven aan te kaarten en deze op alle mogelijke manieren moeten proberen te veranderen.
  • Een voorbeeld zijn voor anderen en hun motiveren om hun talent ook op een positieve manier te gebruiken.

 

 

UNDERLOC events

UNDERLOC organiseerd al sinds 2005 gospel evenementen.

Urban Revolution, Dance Like David & Liberty zijn daar de voornaamste voorbeelden van.

Verder hebben we diverse Gospel evenementen ondersteund met ” the Good news project” .

The good news project is een dynamische mix van zang, rap, dans, sketches, multimedia en muziek van gedraaid door een dj die de hele show soepel in elkaar laat overlopen.

Wil je ons helpen bij het organiseren van een evenement of wil je dat wij jou helpen bij het organiseren van jou evenement of een deel van het programma invullen? Neem dan contact met ons op via email of mobiel.

 

Wijkfeest Laak

In de lente van 2019 willen we in de wijk Laak Noord ( beter bekend als Molenwijk ) een wijkfeest organiseren. De bedoeling is dat we het wijkfeest organiseren met kinderen uit Molenwijk zelf  en we proberen het mogelijk te maken met eigen gelden en materielen van onszelf en de rest proberen we zoveel mogelijk te bekostigen met donaties van diverse fondsen. Ook willen we graag organisaties en bedrijven betrekken bij het evenement. Hierbij denken we aan bv het sponsoren d.m.v. een donatie, materieel of een bijdrage in de vorm van eten en drinken. Uiteraard zijn we  ook op zoek naar organisaties die actief willen bijdragen aan het wijkfeest door het huren van een kraam of tent om hun eigen product, dienst of organisatie te promoten. Voor het podium en talentenpodium zijn we ook op zoek naar acts die passen bij de visie van het wijkfeest. Als je zelf een leuk idee hebt of een leuke activiteit weet op te zetten dan horen wij dat ook graag. Heb je zelf geen idee maar zou je wel als vrijwilliger op de dag zelf willen meehelpen dan kun je je natuurlijk daar ook voor aanmelden.

Op het wijkfeest proberen we 5 elementen bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden.

Gezondheid ———–> Sport & gezonde voeding

Plezier——————> Spel

Inspiratie—————> Positieve muziek

Educatie—————–> Workshops

Gezelligheid————-> Eten & drinken & Culturele uitwisseling

Drumfire

Drumfire is een braziliaanse percussiegroep die actief is in Den Haag en Rotterdam.

Het initiatief komt van Bas Kok en iedere vrijdag geeft hij les in Den Haag.

Wij ondersteunen dit project en proberen ons steentje bij te dragen bij het ontwikkelen van het talent en karakter van de leerlingen.